Over ons

Deze website is bedoeld als centraal platform voor alle zwangeren in en rond Nijmegen. Je kunt hier bijna alle deskundigheid en hulp vinden die je zoekt als je net zwanger bent, voor het eerst zwanger bent of weer zwanger bent. Wat mag ik wel en wat kan ik beter laten? Waar kan ik naartoe met mijn vragen, problemen of kwaaltjes? Vind je je antwoorden hier niet, dan horen we dat uiteraard graag. Dan gaan we er namelijk voor zorgen dat het er wel komt te staan!

Door wie

“Mijn naam is Monique Peters, getrouwd, moeder van een zoon (’11) en dochter (’14) en woonachtig in Nijmegen-Noord. Toen ik hier kwam wonen, was ik net zwanger. We hadden de verhuizing nog maar net gehad toen het even mis leek te gaan met de zwangerschap. Voor mij betekende dat de omslag naar volledige aandacht voor de zwangerschap en ik ging op zoek. Maar ja, naar wat? En waar? Een verloskundigepraktijk heeft die informatie natuurlijk wel, maar vanwege de complicaties was ik overgestapt naar het ziekenhuis en dat is helaas toch minder persoonlijk. Hoe-dan-ook, ik miste een website met een overzicht wat er allemaal te doen valt als je zwanger bent in deze regio. Tijdens de tweede zwangerschap was ik op een bijeenkomst waarbij de vraag hiernaar door meer zwangeren werd geuit. Het idee had ik al, maar werd hierdoor bevestigd. Et voilà, hierbij de realisatie ervan!”

Naast het managen van deze website heb ik ook nog een eigen bedrijf: MNQpeters, PA voor de ZZP. Je kunt me in de regio herkennen aan de auto met ‘kantooroporde.nl’ op het raam. Zodra deze website een succes wordt, zal er uiteraard ook ‘zwanger024.nl’ komen te staan!