Adverteren

Zwanger024.nl is geboren uit een persoonlijke behoefte: het gebrek aan een centrale plek waarop je als zwangere informatie over zwanger-zijn in de regio kon vinden. Want hoe weet je nou welke hulpverleners er zijn? Of welke cursussen er zijn? En waar je met je zwangere buik kunt gaan sporten? Daarom dus: zwanger024.nl.

Bereik

Naast de website is er ook een Facebookpagina en Instagram en – op termijn – ook een nieuwsbrief. We bieden diverse mogelijkheden om te adverteren en jouw producten of diensten onder de aandacht te brengen.

Gratis

flyer zwanger nijmegen
flyer november 2016

Het doel van de site is om zo volledig mogelijk de informatie te bieden aan de regionale zwangere. Geld vragen voor een enkele link op een pagina helpt hier niet bij, dus die is gratis. Het is enige wat we ervoor terugvragen is dat je zwanger024.nl in jouw omgeving promoot, bijvoorbeeld d.m.v. een link op je website, de facebookpagina te liken en te noemen in je feeds (@zwanger024), #zwanger024 te gebruiken, flyers in je praktijk/winkel te leggen, etc. Via deze link kun je hiervoor je gegevens doorgeven.

Op de homepage is ruimte om te adverteren; hier zijn wel kosten aan verbonden. Daarnaast is het ook mogelijk om op een flyer je logo te plaatsen. Mocht je hier interesse in hebben, horen we dat natuurlijk graag.

Neem contact op

Heb je vragen of wil je de mogelijkheden overleggen? Neem dan vrijblijven via onderstaand formulier contact met ons op. We helpen je graag verder!

    Array

    Alle prijzen zijn exclusief BTW. Wijzigingen zijn voorbehouden en tikfouten ook. Zie ook disclaimer.