Reiki

[breadcrumb]

Reiki is een mooie manier om zowel de moeder als het ongeboren kind te ondersteunen. Reiki is het overbrengen van energie via handoplegging. Zowel de energie als de manier waarop deze wordt overgebracht, wordt Reiki genoemd. Het is overigens iets waar je niet een gave voor hoeft te hebben, iedereen kan het leren.

Reiki tijdens je zwangerschap zorgt ervoor dat de energie in je lichaam weer in balans gebracht wordt. Door je zwangerschap onderga je lichamelijk en geestelijk flink wat veranderingen. Je hormoonhuishouding is uit balans, en je lichaam is druk bezig die balans te hervinden, iets wat mogelijk met de nodige stemmingswisselingen, huilbuien en aanvallen van vermoeidheid gepaard gaat. Wanneer de energie weer in evenwicht is, verminderen ook de klachten. Wat Reiki voor iemand betekent is heel persoonlijk. Over het algemeen is het een zeer ontspannen gevoel. Eventuele pijn wordt als draaglijker ervaren of is soms volledig verdwenen. Een Reikibehandeling geeft voornamelijk diepe ontspanning. Het helpt je lichaam zich te ontdoen van afvalstoffen en heft energieblokkades op. Er worden verschillende processen in gang gezet waarbij zowel lichaam als geest gezonder en sterker worden.

Ook het lichaam van je ongeboren kindje verandert snel en dus staat zijn energie-evenwicht daardoor ook voortdurend onder druk. Reiki heeft hier ook een positieve invloed op.

Aanvang: vanaf week 1

Samenstelling: alleen

Aantal keer: onbeperkt

Kosten: ca. €30 per keer

Waar: bijvoorbeeld bij Praktijk Geven in Elst of Arnhem-Zuid.