Moedercafé Nijmegen

Op vrijdag 8 december 2017 is de laatste bijeenkomst van het Moedercafe in De Klif geweest. Sinds januari 2018 ben je welkom bij Ontmoetingscafe SAAM, in De Klif maar ook op andere locaties in Nijmegen. Deze informatie volgt spoedig.

In de periode 2012-2017 kon je als (aanstaande) moeder (ook vader!) iedere tweede vrijdag van de maand andere moeders ontmoeten, even sparren als je vragen hebt en genieten van een kopje thee of koffie en elkaars kindjes! Dat klinkt gezellig, toch?

Wat is Moedercafé?

moedercafe Nijmegen
moedercafe De Klif

Moedercafé is een plek waar je als moeder of aanstaande moeder naartoe kunt om in een open sfeer gezellig met andere moeders te kletsen, ervaringen te delen en antwoord vinden op mogelijke vragen die je hebt over borstvoeding, voeding en opvoeding. Je bent welkom!

Geen afspraak nodig

Alle (aanstaande) moeders zijn welkom om langs te komen om onder het genot van een kopje thee of koffie* met andere moeders te praten en eventueel een vraag te stellen. Natuurlijk kun je je kindje(s) meenemen. Het Moedercafé vind iedere tweede vrijdag van de maand plaats, van 10.00 tot 11.30 uur, in het horeca gedeelte van De Klif (zie ook de agenda).

Gedegen informatie en kennis

Tijdens het Moedercafé is een lactatiekundige en een betrokken ouder aanwezig om je vragen te beantwoorden. In een ontspannen sfeer kun je:

  • Kletsen met andere moeders en nieuwe moeders leren kennen.
  • Je vraag voorleggen aan een van de medewerkers van het Moedercafé, maar ook liggen er diverse boeken en folders ter inzage voor je klaar.
  • Samen van een kopje koffie of thee* genieten en elkaars kindjes bewonderen.

Lactatiekundige

Je kunt je vraag stellen over alle aspecten die te maken hebben met het geven van borstvoeding. Van starten tot afbouwen en alles daartussen. Terug aan het werk? Beginnen met vaste voeding? Vragen over slapen of spelen? Je kunt terecht bij het Moedercafé.

Kom langs!

Moedercafé Nijmegen werd iedere tweede vrijdag van de maand gehouden. Het is namelijk gezellig om andere moeders te ontmoeten en nieuwe contacten op te doen. Opvoeden is zoveel leuker als je je ervaringen kunt delen met andere moeders.wordcloud2016

Meer informatie

Moedercafe – en nu SAAM – heeft een Facebookpagina. Wordt vriend en blijf op de hoogte).

Richt jij je ook vanuit een professioneel oogpunt op moeders en wil je je kennis delen? Dan graag eerst contact! Het Moedercafé is een plek voor laagdrempelig elkaar leren kennen, acquisitie zonder overleg vooraf is niet gewenst.