Waarom Zwanger024.nl

Het initiatief voor deze website is ontstaan uit een persoonlijke behoefte om de informatie omtrent zwangerschap en de mogelijkheden in de regio Nijmegen gebundeld te kunnen vinden. Indertijd was ik daar erg zoekende naar, zag dat het wel bestond, maar in andere regio’s. Jarenlang bleef het idee in mijn hoofd hangen, tot het moment dat ik de mogelijkheid kreeg (nam) om het op te zetten…

zwanger groningenZowel in Arnhem als in Groningen draaiden soortgelijke websites al langer. Het verbaasde me al enige tijd dat zoiets er nog niet was voor de regio Nijmegen. En tja, als je er dan toch mee bezig bent, je hebt de wil en de informatie, waarom dan niet zelf zoiets opstarten? En zo geschiede. 

Tijdens mijn eerste zwangerschap wist ik niet goed waar ik nou precies naar zoeken moest. Op termen als ‘pufclub Nijmegen’ vond ik het niet. Dat er zoiets als zwangerschapsmassage of reiki bestond, kwam al helemaal niet in mij op. Tijdens de tweede zwangerschap kwam ik uiteraard al beter beslagen ten ijs. Maar toch vond ik nieuwe ideeen en mogelijkheden op de zwangerschapsmarkt in de Rijnhal in Arnhem en een regionale informatieavond bij het Thermion in Lent (beide een eenmalige actie helaas). Vanuit zowel de zwangeren als de aanbieders merkte ik de behoefte om elkaar te kunnen vinden.

En zo geschiede…

En ik zou het graag  zonder winstoogmerk willen doen, maar dat kan helaas niet. Het (voort)bestaan van deze website zal dus gefinancierd moeten worden. Het is de bedoeling om dat met advertenties te kunnen doen, maar die ruimte kan ik pas verkopen als er ook viewers zijn. En die komen er pas als er ook iets te vinden valt. Klinkt als een impasse, nietwaar? Valt wel mee hoor, we hebben nog wel even de tijd. Maar zegt het voort en verspreid de URL opdat er vele gasten de website zullen bezoeken! Dan kan ik naar de potentiële adverteerders gaan en dan is iedereen blij.

-x- Monique -x-

zwanger 024 regio nijmegen

Hello world!

Hallo wereld! Welkom bij de geboorte van een gloednieuwe informatiewebsite. Deze site is gericht op zwanger zijn en alles wat daarbij hoort, […]

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.